Angajat al unui depozit din Capitală, transportat la spital, în urma unui incendiu - FOTO

Un anagajat al unui depozit de solvenţi şi răşini, din Capitală, urmează să fie transportat, vineri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a fost victima unui incendiu, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

145 afișări
Imaginea articolului Angajat al unui depozit din Capitală, transportat la spital, în urma unui incendiu - FOTO

Angajat al unui depozit din Capitală, transportat la spital, în urma unui incendiu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Bărbatul, angajat al depozitului, a suferit arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului. În prezent, echipajul de intervenţie prezent la faţa locului îi acordă îngrijiri medicale.

Victima incendiului urmează să fie transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde va fi internat, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii unităţii medicale.

Conform ISU Bucureşti-Ilfov, incidentul a avut loc la un depozit amplasat pe Strada Drumul dintre tarlale, din sectorul 3 al Capitalei.

La faţa locului au fost trimise zece autospeciale, pentru a stinge incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici