Angajaţii Direcţiei de Finanţe Iaşi continuă şi ei protestele

Aproximativ 350 de angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Iaşi continuă, joi protestele, în semn de solidaritate cu colegii lor de la Ministerul Finanţelor.

100 afișări
Imaginea articolului Angajaţii Direcţiei de Finanţe Iaşi continuă şi ei protestele

Angajaţii Direcţiei de Finanţe Iaşi continuă şi ei protestele (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Oamenii s-au adunat în holul instituţiei, în semn de solidaritate cu colegii lor de la Ministerul Finanţelor.

"Ar fi fost şi culmea să întrerupem protestul, după ce colegii de la Bucureşti au stat toată noaptea în Ministerul Finnaţelor. Sunt chiar mai mulţi angajaţi adunaţi decât ieri (miercuri - nr.), adică vreo 350, faţă de 200, câţi au fost în ziua precedentă. Nu vom ceda aşa uşor", a declarat Cezar Dănilă, liderul sindical din cadrul finanţelor ieşene.

El a spus că oamenii vor rămâne în incinta instituţiei şi nu vor ieşi în stradă, din cauza sărbătorilor Iaşiului, centrul oraşului fiind în aceste zile extrem de aglomerat.

Peste 200 de angajaţi ai Ministerului de Finanţe protestează, de miercuri după-amiază, pe holurile instituţiei.

Discuţiile dintre Gheorghe Ialomiţianu şi liderii sindicali s-au încheiat fără rezultat, în noaptea de miercuri spre joi, după aproximativ patru ore, ministrul afirmând încă o dată, la ieşirea din Ministerul de Finanţe, că stimulentele trebuie acordate pe criterii de performanţă, celor care reduc evaziunea fiscală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici