Angajează-te la Mic.ro, Lidl, Kufland sau Mega Image! Ai sute de joburi la dispoziţie în retail!

Spre deosebire de celelalte industrii, care se mişcă mai greu la început de an, retailul îşi continuă expansiunea şi, odată cu ea, crearea de locuri de muncă.

754 afișări
Imaginea articolului Angajează-te la Mic.ro, Lidl, Kufland sau Mega Image! Ai sute de joburi la dispoziţie în retail!

Angajează-te la Mic.ro, Lidl, Kufland sau Mega Image! Ai sute de joburi la dispoziţie în retail! (Imagine: www.incont.ro)

Pe lângă marile lanţuri de magazine care există deja pe piaţa românească, brandurile nou intrate pe piaţă, ca de exemplu Lidl, fac angajări masive pentru deschiderea primelor magazine. Nici lanţul de magazine de cartier deţinut de Dinu Patriciu, Mic.ro, nu a stopat angajările, în condiţiile în care chioşcurile au împânzit Bucureştiul şi împrejurimile.

Citeşte mai multe despre joburile din retail pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici