ANI: Fostul manager al Spitalului "Dr. Alexandru Simionescu" Hunedoara, în conflict de interese

Agenţia Naţională de Integritate anunţă că Bende Barna-Gavril, fost manager al Spitalului Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara, s-a aflat în conflict de interese administrativ în perioada în care a condus unitatea medicală.

151 afișări
Imaginea articolului ANI: Fostul manager al Spitalului "Dr. Alexandru Simionescu" Hunedoara, în conflict de interese

ANI: Fostul manager al Spitalului "Dr. Alexandru Simionescu" Hunedoara, în conflict de interese

"În calitate de manager al Spitalului a semnat un numãr de cinci contracte de prestãri servicii medicale încheiate între Spitalul „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara şi S.C. Clinica de Diagnostic Phoenix S.R.L., societate comercialã cu care S.C. Ecorad Medica S.R.L. avea încheiat contract de prestãrii servicii medicale pe o perioadã de 12 luni cu platã lunarã în cuantum de 5.500 lei. Având în vedere faptul cã soţia persoanei evaluate este administrator şi asociat unic al S.C. Ecorad Medica S.R.L., au rezultat indicii potrivit cãrora persoana evaluatã avea interese de naturã patrimonialã la S.C. Clinica de Diagnostic Phoenix S.R.L", prin soţia sa, anunţă ANI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici