Antonescu, despre eliberarea lui Năstase: Decizia trebuia luată mai repede, fără atâtea contorsiuni

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, că se bucură de eliberarea fostului premier Adrian Năstase, iar decizia ar fi trebuit luată mai repede şi "fără atâtea contorsiuni", precizând că nu vede niciun fel de impediment în revenirea acestuia în politică.

134 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre eliberarea lui Năstase: Decizia trebuia luată mai repede, fără atâtea contorsiuni

Antonescu, despre eliberarea lui Năstase: Decizia trebuia luată mai repede, fără atâtea contorsiuni (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Aşa cum erau prezentate lucrurile, probabil că această decizie ar fi trebuit luată mai repede şi fără atâtea contorsiuni. În orice caz, mă bucur pentru Adrian Năstase, mă bucur pentru familia lui şi sper ca Adrian Năstase, după această experienţă complicată, traumatizantă, să aibă forţa de a reveni ca persoană publică. Este un om cu foarte multă experienţă, cu multe competenţe, un om care mai are ceva de spus în societatea românească", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a fost întrebat dacă ar fi un deficit de imagine sau dimpotrivă o revenire a lui Năstase la vârful PSD.

"Nu asta este important, cred că problema pusă corect este în felul următor: când am făcut USL, Adrian Năstase era în PSD, se afla pe o poziţie importantă în PSD, am făcut împreună şi cu Adrian Năstase USL. Între timp, domnia sa a avut un proces, a avut o condamnare, şi-a ispăşit această condamnare ... dacă doreşte să revină în activitatea politică, din punctul meu de vedere, nu este niciun fel de impediment", a mai afirmat Antonescu.

Adrian Năstase va fi eliberat din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Bucureşti a respins, luni, recursul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici