Antonie Solomon rămâne în închisoare. Cererea de eliberare pe cauţiune a fost respinsă.

Tribunalul Argeş a respins, miercuri, ca neîntemeiată cererea de eliberare pe cauţiune formulată de avocaţii primarului suspendat al Craiovei Antonie Solomon, arestat pentru luare de mită, însă decizia nu este definitivă.

28 afișări
Imaginea articolului Antonie Solomon rămâne în închisoare. Cererea de eliberare pe cauţiune a fost respinsă.

Antonie Solomon rămâne în închisoare. Cererea de eliberare pe cauţiune a fost respinsă. (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Arges, decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti în termen de 24 de ore de la pronunţare, iar instanţa a decis restituirea sumei de 50.000 de lei care fusese depusă de către avocaţi ca şi garanţie în contul tribunalului.

Primarul suspendat al Craiovei Antonie Solomon a fost adus, miercuri, la Tribunalul Argeş de la Penitenciarul Colibaşi, încătuşat şi sub escortă, iar în sala de judecată inculpatul şi avocaţii acestuia au pledat pentru eliberarea pe cauţiune invocând faptul că primarul nu prezintă oericol social.

La ora transmiterii acestei ştiri, Antonie Solomon a fost dus înapoi în penitenciar.

Iniţial, avocaţii primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, formulaseră, către Tribunalul Argeş, o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar, pe care ulterior au retras-o, fiind depusă o cerere de eliberare pe cauţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici