Aproape 900 de permise de conducere reţinute în ultimele 24 de ore

Poliţiştii rutieri au reţinut în ultimele 24 de ore aproape 900 de permise de conducere, dintre care 369 pentru neregespectarea regimului de viteză, a anunţat duminică IGPR.

1160 afișări
Imaginea articolului Aproape 900 de permise de conducere reţinute în ultimele 24 de ore

Aproape 900 de permise de conducere reţinute în ultimele 24 de ore

Potrivit unui bilanţ al IGPR, publicat duminică, au fost organizate la nivel naţional sâmbătă 330 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.487 de evenimente, dintre care 2.033 au fost sesizate prin 112.

Totodată, au fost dispuse măsuri preventive în cazul a 33 de persoane şi au fost prinse 20 de persoane urmărite naţional sau internaţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 12.530 de sancţiuni contravenţionale, în valoare 4.611.268 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de 31.479 de lei.

Poliţiştii rutieri au constatat 156 de infracţiuni. Au fost reţinute 889 de permise de conducere, dintre care 109 pentru alcool, 369 pentru viteză şi 20 pentru droguri, fiind retrase 376 de certificate de înmatriculare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
permise,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici