Aproximativ 4.000 de locuri de muncă disponibile la Bursa de vineri

Peste 170 de agenţi economici din Capitală s-au înscris la Bursa generală a locurilor de muncă, care va avea loc vineri, la Palatul Copiilor, până în prezent fiind anunţate aproape 4.000 de locuri de muncă disponibile, informează, luni, Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

102 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 4.000 de locuri de muncă disponibile la Bursa de vineri

Aproximativ 4.000 de locuri de muncă disponibile la Bursa de vineri (Imagine: Shutterstock)

Reprezentanţii Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti au precizat că până luni şi-au anunţat prezenţa la Bursa generală a locurilor de muncă 170 de agenţi economici, care oferă 3.932 de locuri de muncă.

Cele mai multe posturi disponibile (1.741) sunt destinate absolvenţilor de studii medii, 1.029 muncitorilor calificaţi, 750 absolvenţilor de studii superioare şi 403 muncitorilor necalificaţi.

În Capitală, Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura la Palatul Naţional al Copiilor, începând cu ora 9.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici