Aproximativ 400 de locuri de muncă, la bursa organizată marţi şi miercuri la Sala Dalles de MEDIAFAX

Aproximativ 400 de locuri de muncă în domeniile vânzări, medical, IT&C, telecomunicaţii, resurse umane, consultanţă, marketing, inginerie vor fi disponibile la bursa organizată în 12-13 iunie la Sala Dalles de MEDIAFAX în colaborare cu Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare Media Pro şi cu MediaSat.

448 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 400 de locuri de muncă, la bursa organizată marţi şi miercuri la Sala Dalles de MEDIAFAX

Aproximativ 400 de locuri de muncă, la bursa organizată marţi şi miercuri la Sala Dalles de MEDIAFAX (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Bursa locurilor de muncă reuneşte aproape 40 de companii, iar accesul este liber, între orele 12.00 şi 18.00, pentru toate persoanele interesate, indiferent de statutul pe piaţa muncii şi de studiile absolvite.

Şomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă dar şi proaspeţii absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ au astfel ocazia să se întâlnească direct cu angajatorii, principalul obiectiv al evenimentului fiind facilitarea accesului la locurile de muncă vacante şi creşterea şanselor de ocupare.

Totodată, bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru candidaţii interesaţi să cunoască mai bine cerinţele impuse de piaţa muncii şi ofertele de locuri de muncă existente. Ei pot alege fie un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, fie, în ultimă instanţă, să se reorienteze profesional spre sectoare de activitate care le oferă posibilităţi mai mari de angajare.

Printre companiile care au confirmat participarea la eveniment se numără Adecco România, Allianz Ţiriac Asigurări SA, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Lugera & Makler, MediaPro Pictures, Studiorile MediaPro, RIN Hotels, BCR Asigurări, MediaSat, Elmec România, Beeline, Securitas, ABC HUMAN CAPITAL, Uniqa Asigurări, Studio Moderna, Electromagnetica, Rovere Mobili, Silhouette Centre de slabit, Titan SA, Electromagnetica şi Uniqa Asigurări.

Evenimentul este parte integrantă a proiectului "Integrare pe piaţa muncii a şomerilor de lungă durată, persoanelor inactive şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă - PERSACT", ID POSDRU/106/5.1/G/75855, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
Obiectivul proiectului este creşterea şanselor de ocupare a şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din regiunea Bucureşti – Ilfov, care prin participarea la bursă au oportunitatea de a intra în contact cu angajatorii şi de a-şi găsi un loc de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici