Arad: Un mort şi patru răniţi în urma unui accident pe DN 7, unde un TIR a lovit un autoturism

O fată de 17 ani a murit, iar alţi patru membri ai familiei sale au fost răniţi, marţi dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a fost izbit frontal de un TIR, pe DN 7, în judeţul Arad, traficul fiind deviat la ora transmiterii acestei ştiri.

334 afișări
Imaginea articolului Arad: Un mort şi patru răniţi în urma unui accident pe DN 7, unde un TIR a lovit un autoturism

Arad: Un mort şi patru răniţi în urma unui accident pe DN 7, unde un TIR a lovit un autoturism (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc între localităţile arădene Nădlac şi Pecica, pe DN 7, unde un autoturism Mercedes a fost izbit violent de un TIR care intrase pe contrasens.

În autoturism se afla o familie din oraşul arădean Sebiş, care revenea dintr-o vacanţă petrecută în Spania.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, şoferul automarfarului a intrat pe contrasens pentru a evita un alt camion, care staţiona pe banda sa de mers în urma unei defecţiuni.

"Şoferul TIR-ului nu a fost atent în conducere şi a observat târziu un alt automarfar care staţiona din motive tehnice, astfel că a intrat pe contrasens, unde a izbit autoturismul", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber.

În urma impactului, o fată de 17 ani din maşină a murit pe loc, tatăl ei, aflat la volan, fiind în stare critică, în timp ce alţi trei membri ai familiei au fost răniţi.

Toţi cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean Arad.

Şoferul automarfarului care a intrat pe contrasens are 44 de ani şi este din Craiova, el fiind cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

În urma accidentului, traficul de pe DN 7, între Vama Nădlac şi Arad este deviat, la ora transmiterii acestei ştiri, pe o rută ocolitoare, prin localităţile Şeitin şi Semlac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici