Arestat, cu ajutorul martorilor. Agresorul celor două femei din Bucureşti a fost prins

Un bărbat de 33 de ani, suspectat că a agresat două femei în Sectorul 6 al Capitalei, a fost arestat. Individul a fost identificat şi datorită informaţiilor pe care Poliţia Capitalei le-a primit de la cetăţeni.

3085 afișări
Imaginea articolului Arestat, cu ajutorul martorilor. Agresorul celor două femei din Bucureşti a fost prins

Arestat, cu ajutorul martorilor. Agresorul celor două femei din Bucureşti a fost prins

Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma cercetărilor efectuate a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, bănuit că săptămâna trecută a agresat două femei în Sectorul 6.

Poliţiştii Secţiei 25 l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, iar marţi acesta a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, judecătorii dispunând această măsură.

Poliţia Capitalei arată că cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Pentru identificarea individului, poliţiştii au folosit şi informaţiile primite din partea cetăţenilor care au fost martorii agresiunilor.

Poliţia Capitalei ceruse, săptămâna trecută, sprijinul populaţiei, pentru a identifica un bărbat bănuit că ar fi agresat în Sectorul 6 două femei, una fiind dusă la spital pentru îngrijiri. În ambele cazuri au fost audiate mai multe persoane şi au fost obţinute imagini de pe camere de supraveghere.

Concret, în noaptea de 24 septembrie, bărbatul ar fi lovit, în Sectorul 6, o tânără, însă fără a-i fura nimic. Un trecător a intervenit şi acesta a fugit.

Tot în 24 septembrie, poliţiştii au primit alt apel potrivit căruia în zona unui mall, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă (tot în Sectorul 6), după ce a fost lovită de un bărbat.

Femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri, în urma agresiunii.

Încă de la finele săptămânii trecute, poliţiştii aveau indicii că ambele femei ar fi fost lovite de acelaşi bărbat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici