Argeş: Bărbat împuşcat în cap în timp ce participa la o vânătoare

Un bărbat a fost împuşcat în cap, duminică după-amiază, în judeţul Argeş, în timp ce participa la o vânătoare de mistreţi autorizată, incidentul petrecându-se "din greşeală".

455 afișări
Imaginea articolului Argeş: Bărbat împuşcat în cap în timp ce participa la o vânătoare

Argeş: Bărbat împuşcat în cap în timp ce participa la o vânătoare (Imagine: Valentina Sarosi/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, victima are 75 de ani, iar bărbatul care a tras cu arma de vânătoare are 63 de ani, ambii fiind domicilati în localitatea argeşeană Uda, pe teritoriul căreia este fondul de vânătoare unde a avut loc incidentul.

"Bărbatul împuşcat în cap a fost transportat cu ambulanţa, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti şi primeşte, în prezent, îngrijiri medicale. La faţa locului, ancheta este în desfăşurare, primele date indicând că era o vânătoare autorizată de mistreţi pe fondul de vânătoare de la Uda, situat la 40 de kilometri de municipiul Piteşti", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 75 de ani a fost rănit de un coleg de vânătoare, în vârstă de 63 de ani, ambii fiind din localitatea argeşeană Uda.

"Primele date arată că bărbatul de 63 de ani a tras din greşeală. Vom vedea însă împrejurările în care a avut loc incidentul, ce reguli nu s-au respectat şi la finalizarea cercetărilor se va stabili încadrarea juridică a faptelor", a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Un bărbat a fost împuşcat în cap, duminică după-amiază, la o vânătoare din judeţul Argeş, acesta fiind transportat cu o ambulanţă la un spital din Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici