Argeş: Copil de 13 ani, la spital în comă alcoolică profundă

Un adolescent de 13 ani, din comuna argeşeană Davideşti, a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel în comă alcoolică profundă, după ce, aflat în vizită la vărul său, într-o altă localitate, a băut vin împreună cu acesta iar la un moment dat i s-a făcut rău.

464 afișări
Imaginea articolului Argeş: Copil de 13 ani, la spital în comă alcoolică profundă

Argeş: Copil de 13 ani, la spital în comă alcoolică profundă (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, copilul este sub supraveghere medicală şi este în stare stabilă, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

"Poliţistii din Câmpulung Muscel au fost sesizaţi de către conducerea spitalului din oraş că la secţia pediatrie a fost adus cu ambulanţa, în stare de ebrietate, F.I.P.,de 13 ani, din comuna Davideşti. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul dispozitivului de ordine publică, ocazie cu care s-a stabilit că minorul a consumat vin, în timp ce se afla în comuna Mihăeşti, sat Văcarea, la vărul său, M.C., de 17 ani, fiind diagnosticat cu comă alcoolică profundă şi a rămas internat sub supraveghere medicală. Mama minorului, a fost sancţionată contravenţional cu avertisment scris", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

La ora transmiterii acestei ştiri, băiatul se află în continuare sub supravegherea medicală a doctorilor Spitalului Municipal din Câmpulung Muscel, iar starea lui este stabilă, în ameliorare, urmând a fi externat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici