Argeş: Dosar penal în cazul unei învăţătoare acuzate că a bătut un băiat în timpul orelor

Poliţia Argeş a deschis dosar penal şi face verificări în cazul unei învăţătoare din comuna Călineşti care este acuzată de către părinţii unui elev de faptul că l-a bătut pe băiat, cu un băţ, în timpul orelor, învăţătoarea spunând că l-a lovit pe copil "cu o nuia" pentru că "făcea pe şmecherul".

273 afișări
Imaginea articolului Argeş: Dosar penal în cazul unei învăţătoare acuzate că a bătut un băiat în timpul orelor

Argeş: Dosar penal în cazul unei învăţătoare acuzate că a bătut un băiat în timpul orelor (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală şi fac verificări într-un presupus caz de violenţă în şcoală, după ce au fost sesizaţi de către reprezentanţii Spitalului de Pediatrie Piteşti că în această unitate sanitară a fost adus de către părinţi un copil care are semne de violenţă şi care susţine că a fost bătut de către învăţătoare.

Conform sursei citate, băiatul este elev la şcoala din comuna Călineşti, iar părinţii acestuia spun că vânătăile de pe corpul copilului au fost făcute de către învăţătoare.

Poliţia face verificări pentru a stabili situaţia de fapt în acest caz.

Învăţătoarea acuzată de violenţă, Ana Ionescu, lucrează în sistem de mulţi ani şi recunoaşte că l-a lovit pe copil. Ea le-a declarat jurnaliştilor că l-a lovit pe copil "cu o nuieluşă ca un creion, uşor mai groasă decât un creion", pentru că acesta refuza să înveţe. Cadrul didactic a spus că, în momentul în care l-a scos la tablă pe elev, acesta "făcea pe şmecherul".

Acesta este al doilea dosar de cercetare penală deschis de către poliţiştii argeşeni săptămâna aceasta şi care are ca obiect acte de violenţă produse în şcoală.

Săptămâna aceasta, Poliţia din localitatea Costeşti, judeţul Argeş, a deschis un dosar de cercetare penală după ce părinţii unui elev de clasa a opta au depus reclamaţie pe motiv că fiul lor a fost bătut de profesorul de sport al şcolii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici