Armata va construi un spital militar în Ghencea. „Este vorba despre un proiect pe care îl avem în dezbatere”

MApN intenţionează să construiască un spital militar în zona Ghencea din Capitală, a anunţat joi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

399 afișări
Imaginea articolului Armata va construi un spital militar în Ghencea. „Este vorba despre un proiect pe care îl avem în dezbatere”

Armata va construi un spital militar în Ghencea. „Este vorba despre un proiect pe care îl avem în dezbatere”

„Este vorba despre un proiect pe care îl avem în dezbatere la nivelul MApN. Am identificat suprafaţa de teren unde urmează să fie construit şi a intrat în procesul tehnic de planificare a acestei noi facilităţi”, a spus ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

El precizează că viitorul spital va fi amplasat în zona Ghencea.

Întrebat despre capacitate, Ciucă a spus că urmează să fie stabilit în cadrul procesului de proiectare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici