Arme de foc deţinute fără drept, descoperite în casa unui bărbat din Covasna

Trei arme de foc au fost găsite de poliţişti în casa unui bărbat din Întorsura Buzăului, judeţul Covasna, acesta fiind cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept.

180 afișări
Imaginea articolului Arme de foc deţinute fără drept, descoperite în casa unui bărbat din Covasna

Arme de foc deţinute fără drept, descoperite în casa unui bărbat din Covasna (Imagine: Mediafaxfoto)

Vineri, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice şi ai Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului au identificat un bărbat din localitate, care deţinea, fără drept, trei arme de foc. Bărbatul avea, în locuinţa sa, două pistoale militare, calibrul 9 milimetri, în stare de funcţionare, şi un revolver, cu marcă, serie şi calibru neidentificate, faţă de care urmează a se stabili funcţionalitatea.

De asemenea, suspectul ar fi deţinut şi opt cartuşe militare aferente pistoalelor găsite, pe care le-ar fi tras, în scopul testării funcţionalităţii pistoalelor, într-o pădure din apropierea localităţii de domiciliu.

Din cercetări a reieşit că, armele au fost găsite în urma unor lucrări de renovare la o clădire din localitatea Întorsura Buzăului.

Cele trei arme au fost ridicate în vederea confiscării, suspectul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici