Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident de maşină în Los Angeles. În ce stare se află actorul

  • Actorul Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident de maşină în Los Angeles, a confirmat purtătorul său de cuvânt.
  • Poliţia a precizat că nu a fost făcută nicio arestare şi a exclus implicarea drogurilor şi a alcoolului.
2282 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident de maşină în Los Angeles. În ce stare se află actorul

Accidentul în care au fost implicate patru vehicule, a avut loc vineri după-amiază, şi s-a soldat cu o persoană rănită, a declarat poliţia din Los Angeles.

Imaginile de la faţa locului arată un SUV de mari dimensiuni deasupra a cel puţin două vehicule la o intersecţie din Brentwood. Actorul a fost  văzut stând în apropiere, potrivit BBC

Ofiţerii nu au identificat persoanele implicate, dar actorul şi purtătorul de cuvânt al fostului guvernator al Californiei a confirmat pentru Los Angeles Times că el conducea SUV-ul când s-a produs incidentul.

Un raport al poliţiei, consultat de CBS Los Angeles, a precizat că şoferul SUV-ului se afla "în apropierea intersecţiei dintre Sunset Boulevard şi Allenford Avenue, când a avut loc o coliziune cu un Prius roşu care făcea o întoarcere în "U" în timp ce a continuat să treacă de semnalul "săgeată roşie" pentru a vira la stânga".

Acesta a adăugat că SUV-ul s-a rostogolit peste Prius şi a sfârşit prin a lovi alte două vehicule.

O persoană a fost transportată la spital cu o ambulanţă, a precizat poliţia, dar nu se crede că rănile îi pun viaţa în pericol.

Purtătorul de cuvânt al lui Schwarzenegger a declarat că actorul nu a fost rănit şi că a vorbit cu serviciile de urgenţă şi cu persoana rănită.

Accidentul face în prezent obiectul unei anchete.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici