„Aşteptăm să ajungă SRI-ul”. Geamantan suspect, descoperit pe peronul Gării CFR Bârlad

Un apel la 112 a sesizat, miercuri, existenţa unui geamantan suspect pe peronul Gării CFR Bârlad, judeţul Vaslui. În zonă au fost trimise echipaje de poliţie, care au delimitat zona.

743 afișări
Imaginea articolului „Aşteptăm să ajungă SRI-ul”. Geamantan suspect, descoperit pe peronul Gării CFR Bârlad

„Aşteptăm să ajungă SRI-ul”. Geamantan suspect, descoperit pe peronul Gării CFR Bârlad

Potrivit unor surse judicare, sesizarea a fost făcută miercuri la 112 şi semnala existenţa unui geamantan suspect pe peronul Gării CFR Bârlad.

Echipajele de poliţie trimise la faţa locului au delimitat zona şi au îndepărtat toate persoanele.

„Trenurile care vor tranzita gara vor fi oprite departe de zona protejată. Aşteptăm să ajungă SRI-ul”, au spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici