ATACUL ARMAT DE LA PERLA: Femeia operată la Spitalul Floreasca rămâne internată

Femeia operată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală după atacul armat de la Perla rămâne internată, starea ei fiind bună, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

139 afișări
Imaginea articolului ATACUL ARMAT DE LA PERLA: Femeia operată la Spitalul Floreasca rămâne internată

ATACUL ARMAT DE LA PERLA: Femeia operată la Spitalul Floreasca rămâne internată (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală a precizat că femeia va rămâne internată cel mai probabil toată săptămâna.

Femeia a fost operată în 6 martie, după ce a fost împuşcată de Gheorghe Vlădan în zona abdominală, inghinal, glonţul oprindu-se aproape de un grup de vase (aortă, venă, nerv).

În urma atacului armat de la Perla, la Spitalul de Urgenţă Floreasca au fost aduse două femei şi un bărbat. Bărbatul, care în urma atacului armat de la Perla a fost împuşcat de Gheorghe Vlădan în partea dreaptă a corpului, foarte apoape de ficat, dar fără să lezeze acest organ, a fost externat joi. De asemenea, vineri a fost externată şi una dintre femei. Aceasta a fost împuşcată în abdomen, glonţul a ricoşat de coaste, după care a intrat prin partea inferioară a sânului şi a ieşit prin partea superioară a acestuia, ea suferind şi o contuzie pulmonară.

Alte două femei şi un bărbat împuşcaţi de Gheorghe Vlădan au fost internaţi la Spitalul Elias din Capitală. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, împuşcat în genunchiul stâng, a fost externat joi, iar cele două femei au plecat din spital sâmbătă şi, respectiv, duminică, a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Elias, dr. Dana Safta.

Luni, în jurul orei 17.30, Gheorghe Vlădan (53 de ani), şofer la Policlinica MAI, a intrat în coaforul din complexul Perla, din cartierul Dorobanţi, unde lucra soţia sa, Florina Vlădan (47 de ani), coafeză. Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia, apoi a tras într-o colegă a sa, casiera Mariana Bendre, după care a rănit alte şase persoane aflate în salonul de înfrumuseţare din Bucureşti.

Gheorghe Vlădan a fost arestat în 6 martie, pentru omor calificat şi deosebit de grav, el fiind acuzat şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi de premeditarea faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici