Atenţie, cad copaci: 52 de maşini avariate de pomi doborâţi de vânt

Şase case şi 23 de curţi au fost inundate, iar 52 de maşini au fost avariate de copacii doborâţi de vânt, în urma furtunilor înregistrate în ultimele 72 de ore la nivel naţional.

174 afișări
Imaginea articolului Atenţie, cad copaci: 52 de maşini avariate de pomi doborâţi de vânt

Atenţie, cad copaci: 52 de maşini avariate de pomi doborâţi de vânt

Potrivit unui bilanţ al IGSU, în weekend, pompierii au intervenit în 10 judeţe (Argeş, Brăila, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Ilfov, Prahova, Olt, Teleorman şi Vâlcea) şi în municipiul Bucureşti pentru înlăturarea efectelor negative generate de vremea rea.

Aceştia au acţionat pentru evacuarea apei din 6 case, 23 curţi, 15 subsoluri/beciuri. Totodată, din cauza vântului puternic, 110 copaci au fost rupţi şi au fost avariate 52 autoturisme, salvatorii acţionând pentru degajarea acestora.

De asemenea, pompierii au asigurat îndepărtarea unor elemente de construcţie desprinse de pe acoperişurile a 14 imobile.

Traficul rutier fost temporar blocat pe DN 7A din judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor acumulate pe carosabil.

Potrivit IGSU, luni dimineaţa nu sunt intervenţii în desfăşurare pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bilanţ,
furtuni,
maşini

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici