Atenţionare din partea Ministerului Afacerilor Externe: Traficul aerian din Polonia perturbat de greve

Românii care călătoresc în Polonia sunt avertizaţi că joi unele zboruri ar putea fi anulate din cauza grevei însoţitorilor de bord care deservesc cursele operatorului aerian naţional polonez, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe.

121 afișări
Imaginea articolului Atenţionare din partea Ministerului Afacerilor Externe: Traficul aerian din Polonia perturbat de greve

Atenţionare din partea Ministerului Afacerilor Externe: Traficul aerian din Polonia perturbat de greve (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

MAE avertizează că joi, în intervalul orar 6:30 - 8:30, va avea loc o grevă a Asociaţiei însoţitorilor de bord care deservesc cursele operatorului aerian naţional polonez LOT. Va fi afectat orarul de zbor, în special decolarea aeronavelor operate de LOT în intervalul orar respectiv, iar un număr de curse ar putea fi anulate.

Pentru informaţii actualizate privind starea zborurilor, se recomandă cetăţenilor români care urmează să se deplaseze pe teritoriul Poloniei să consulte paginile de Internet dedicate http://www.lot.com/ro/en/flight-status.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici