Auchan: În magazinele noastre nu a fost făcut niciun control al Poliţiei la produsele din carne

Auchan România precizează că în hipermaketurile pe care le deţine nu a fost efectuat vreun control la produsele din carne, în urma informaţiilor potrivit cărora la controale ale Poliţiei în mai multe hipermaketuri ar fost găsite şi confiscate produse din carne degradată.

1883 afișări
Imaginea articolului Auchan: În magazinele noastre nu a fost făcut niciun control al Poliţiei la produsele din carne

Auchan: În magazinele noastre nu a fost făcut niciun control al Poliţiei la produsele din carne (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

"Vă informăm ca în cadrul hipermarketurilor Auchan nu a existat niciun control referitor la aspectele menţionate", precizează Departamentul Comunicare Externa Auchan Romania într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Cu o zi în urmă, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au constatat 123 de infracţiuni, au aplicat amenzi în valoare de peste 1.000.000 de lei, au confiscat 12.660 de kilograme de carne şi produse din carne şi au ridicat bunuri în valoare de aproape 95.000 de lei, în cadrul acţiunii naţionale ”Sărbători de Iarnă în Siguranţă!”, a anunţat Poliţia Română într-un comunicat.

Precizările reprezentanţilor Auchan au fost făcute după ce surse din Poliţie au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că printre hipermarketurile unde poliţiştii, împreună cu inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului au descoperit nereguli în ceea ce priveşte calitatea mai multor alimente comercializate s-ar fi aflat şi Auchan.

Controalele în cadrul acţiunii naţionale ”Sărbători de Iarnă în Siguranţă!” vor continua, însă Auchan nu a fost controlat până în prezent în baza planului de inspecţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici