Audieri în cazul deţinuţilor care au evadat din arestul Secţiei 19 de Poliţie. 10 persoane, suspectate că i-au ajutat pe cei doi

Poliţiştii audiază 10 persoane, dintre care trei au fost aduse cu mandat, în cazul celor doi bărbaţi care au evadat din Secţia 19 Poliţie, a transmis într-un comunicat, vineri, Poliţia Capitalei.

1193 afișări
Imaginea articolului Audieri în cazul deţinuţilor care au evadat din arestul Secţiei 19 de Poliţie. 10 persoane, suspectate că i-au ajutat pe cei doi

Audieri în cazul deţinuţilor care au evadat din arestul Secţiei 19 de Poliţie. 10 persoane, suspectate că i-au ajutat pe cei doi

Potrivit comunicatului, vineri au avut loc 12 percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu la care au participat peste 100 de poliţişti.

"De asemenea, au fost puse în aplicare şi trei mandate de aducere, în cauza penală privind evadarea celor doi bărbaţi din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Secţiei 19 Poliţie. În acest moment sunt audiate la sediul Poliţiei Capitalei 10 persoane despre care există date că ar fi făcut posibilă evadarea. Urmează, de asemenea, să fie reaudiaţi şi cei doi bărbaţi care au evadat zilele trecute", mai transmite Poliţia Capitalei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că cei audiaţi sunt din familia lui Marius Tulli Renato, unul dintre evadaţi.

Marius Tulli Renato, al doilea bărbat care a evadat duminică din arestul Secţiei 19 Poliţie, a fost prins joi în Bucureşti. Acesta a fost găsit în Capitală, după ce în urmă cu cinci zile evadase, împreună cu Costel Grosu, din curtea arestului Secţiei 19 Poliţie.

Costel Grosu a fost găsit, luni, tot pe raza municipiului Bucureşti, transmitea atunci Poliţia Capitalei. Cei doi bărbaţi erau încarceraţi în baza mandatelor de arestare preventivă într-un dosar privind infracţiunea de furt calificat şi infracţiuni informatice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici