Autobuzele liniilor 162 şi 163 circulă pe trasee modificate

Autobuzele liniilor 162 şi 163 circulă, începând de luni, pe trasee modificate, din cauza restricţiei pe aleea Ţibleş pentru maşinile de mare tonaj, a anunţat Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

1038 afișări
Imaginea articolului Autobuzele liniilor 162 şi 163 circulă pe trasee modificate

Autobuzele liniilor 162 şi 163 circulă pe trasee modificate (Imagine: Andrei Moise/Arhiva Mediafax Foto)

Restricţia de circulaţie pe aleea Ţibleş pentru maşinile de mare tonaj a fost instituită de Comisia Tehnică de Circulaţie şi se aplică începând din 25 iulie, se arată într-un comunicat de vineri al RATB.

Astfel, începând de luni, autobuzele liniei 162 vor circula, pe sensul spre terminalul "Pascal Cristian", pe traseul de bază între "Magaziile 16 Februarie" şi intersecţia Calea Giuleşti cu aleea Ţibleş, apoi pe un traseu modificat, pe Calea Giuleşti, Şoseaua Orhideelor, Bulevardul Regiei. Traseul de pe sensul opus nu se modifică.

De asemenea, autobuzele liniei 163 vor merge, pe sensul spre Piaţa Rosetti, pe traseul de bază, între Cartier Giuleşti Sârbi şi intersecţia Calea Giuleşti cu aleea Ţibleş, apoi pe un traseu modificat, pe Calea Giuleşti, Calea Plevnei, strada Vasile Pârvan, Bulevardul Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Carol I. Traseul de pe sensul opus nu se modifică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici