Autorii jafului armat petrecut la o bancă din Cluj în februarie 2009 au fost prinşi - VIDEO

Autorii jafului armat care a avut loc, la jumătatea lunii februarie 2009, la o filială a Băncii Transilvania din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, de unde au fost furaţi 246.000 de lei au fost audiaţi, marţi, de procurorii clujeni, ei fiind prinşi în urma unor percheziţii făcute la domiciile lor.

58 afișări
Imaginea articolului Autorii jafului armat petrecut la o bancă din Cluj în februarie 2009 au fost prinşi - VIDEO

Autorii jafului armat petrecut la o bancă din Cluj în februarie 2009 au fost prinşi (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Cele două persoane au fost ridicate, marţi dimineaţă, în urma unor percheziţii efectuate de echipaje ale IPJ Cluj şi ale Direcţiei de Operaţiuni Speciale ale Poliţiei, potrivit unor surse judiciare.

Datele existente la dosar indică faptul că cei doi sunt principalii suspecţi în cazul jafului armat de la o filială a Băncii Transilvania din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Sebastian Dobrescu, a declarat, marţi după-amiază, că unul din cei doi tineri a fost reţinut.

Potrivit unor surse din Poliţie, cei doi tineri locuiesc în cartierul Mănăştur, unde se află şi sucursala bancară jefuită în urmă cu aproape un an.

Aceştia nu sunt suspecţi şi în alte cazuri de jaf care au avut loc în ţară, au menţionat sursele citate.

Autorii jafului armat care a avut loc, la jumătatea lunii februarie 2009, la o filială a Băncii Transilvania din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, de unde au fost furaţi 246.000 de lei, au fost prinşi, a anunţat, marţi, ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.

În 13 februarie 2009, o filială a Băncii Transilvania din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca a fost jefuită, iar hoţii au furat echivalentul în lei a aproape 70.000 de euro.

Două persoane înarmate, care purtau cagule, au intrat în bancă, l-au lovit pe paznic cu un pistol, iar pe o casieriţă cu pumnii şi picioarele. Banii au fost furaţi din casierie, anchetatorii constatând că nu s-a tras niciun foc de armă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici