Autorităţile braşovene îndeamnă turiştii să urce cu autobuzele la Poiana Braşov. Locurile de parcare, ocupate

Turiştii şi braşovenii sunt îndemnaţi din nou să folosească mijloacele de transport în comun dacă vor să ajungă în Poiana Braşov, deoarece locurile de parcare în staţiune sunt aproape pline.

900 afișări
Imaginea articolului Autorităţile braşovene îndeamnă turiştii să urce cu autobuzele la Poiana Braşov. Locurile de parcare, ocupate

Nou apel al autorităţilor braşovene către turişti, să urce cu autobuzele la Poiana Braşov

Locurile de parcare din Poiana Braşov sunt ocupate aproape toate, disponibile mai fiind aproximativ 200 de locuri în parcarea multietajată.

Poliţiştii locali îi îndrumă pe turişti să parcheze aici.

„Având în vedere numărul foarte mare de maşini care urcă spre Poiana Braşov, mai ales dinspre Râşnov (în acest moment, în urma monitorizării efectuate de Politia Locală, numărul maşinilor care urca dinspre Râşnov este dublu faţă de numărul celor care urcă dinspre Braşov), coroborat cu maşinile deja parcate în Poiană, facem un apel la turişti să utilizeze mijloacele de transport în comun dinspre Braşov spre Poiană sau, cei care vor neapărat să urce cu maşinile, să le parcheze în parcarea multietajată din Poiana de Jos”, a declarat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria municipiului Braşov.

De asemenea, potrivit sursei citate, între Poiana de Jos (Cabana Junilor) şi Poiana Braşov se circulă cu foarte mare dificultate.

„În momentul în care ajung în Poiana Braşov, turiştii au şanse foarte mici să găsească un loc liber, de aceea un echipaj al Poliţiei Locale îi îndrumă, de la sensul giratoriu de la parcarea multietajată, să îşi lase maşinile acolo şi să utilizeze pentru deplasare linia 60, traseu pe care transportul este gratuit”, a spus Sorin Toarcea.

În Poiana Braşov sunt disponibile aproximativ 4.000 de locuri de parcare.

Un îndemn similar a fost lansat de autorităţi în urmă cu două zile, când toate locurile de parcare erau ocupate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici