Autorităţile moldoveneşti anunţă că trei explozii au avut loc în apropierea graniţei cu Ucraina

  • Autorităţile din Republica Moldova spun că trei explozii puternice au fost auzite în apropierea graniţei cu Ucraina.
  • Exploziile s-au produs în noaptea de joi spre vineri.
  • Nu au fost intrări neautorizate în spaţiul aerian moldovenesc, au mai transmis autorităţile.
551 afișări
Imaginea articolului Autorităţile moldoveneşti anunţă că trei explozii au avut loc în apropierea graniţei cu Ucraina

Autorităţile moldoveneşti anunţă că trei explozii au avut loc în apropierea graniţei cu Ucraina

Exploziile s-au produs în regiunea Novodnestrovsk a Ucrainei, chiar la nord de graniţa cu Republica Moldova.

Forţele moldoveneşti de frontieră au spus că exploziile s-au auzit de la Ocniţa, Otaci şi Soroca, care sunt toate aproape de graniţa cu Ucraina.

„Referitor la informaţia că rachete ruseşti ar fi survolat spaţiul aerian al Republicii Moldova aseară, menţionăm că toate sistemele de supraveghere şi monitorizare ale spaţiului aerian nu au detectat nicio intrare neautorizată, aspect confirmat şi de autorităţile ucrainene”, au anunţat autorităţile de frontieră într-un comunicat preluat de presa locală şi citat de Sky News.

De la începutul războiului din Ucraina, guvernul moldovean s-a apropiat de UE şi a început discuţiile aderare la blocul european.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici