Autoturism blocat într-o gropă, pe o stradă centrală a Piteştiului - FOTO

Un autoturism a rămas blocat, vineri, pe cea mai circulată stradă din centrul Piteştiului, după ce asfaltul de sub roţile maşinii s-a surpat, pompierii intervenind pentru degajarea acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1063 afișări
Imaginea articolului Autoturism blocat într-o gropă, pe o stradă centrală a Piteştiului - FOTO

Autoturism blocat într-o gropă, pe o stradă centrală a Piteştiului

Incidentul a avut loc pe Bulevardul I.C. Brătianu, cea mai circulată stradă din Piteşti.

O femeie aflată la volanul maşinii sale aştepta la semafor, iar la un moment dat a sesizat că autoturismul s-a lăsat pe-o parte. Când a coborât din maşină, femeia a constatat că sub una dintre roţi asfaltul se surpase.

La faţa locului au fost solicitaţi atât poliţiştii, pentru dirijarea circulaţiei, cât şi pompierii, pentru a degaja maşina rămasă blocată în mijlocul străzii.

"De la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit, pe Bulevardul IC Brătianu, patru subofiţeri, pentru degajarea unui autoturism rămas blocat într-o groapă din asfalt. Nu au existat victime, nediind nevoie de intervenţia echipajului SMURD", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure.

Poliţiştii i-au eliberat femeii o autorizaţie în baza căreia să-şi poată repara maşina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici