Avarie de proporţie în Câmpulung. Tot oraşul a rămas fără apă potabilă

  • O avarie de proporţie care s-a produs noaptea trecută a lăsat oraşul Câmpulung fără apă potabilă.
  • Locuitorii şi instituţiile primesc apă cu ajutorul pompierilor şi al asistenţilor sociali.
422 afișări
Imaginea articolului Avarie de proporţie în Câmpulung. Tot oraşul a rămas fără apă potabilă

Avarie de proporţie în Câmpulung. Tot oraşul a rămas fără apă potabilă

Avaria s-a produs în noaptea de luni spre marţi şi a lăsat tot oraşul fără apă potabilă. Echipele de intervenţie sunt pe teren şi încearcă să repornească sistemul.

Autorităţile spun că, în cel mai bun caz, problema va fi remediată în cursul următoarei nopţi. Până atunci apa este distribuită cu ajutorul pompierilor şi al asistenţilor sociali. Aceştia merg la persoanele vulnerabile, dar apa este distribuită şi în mai multe puncte din oraş.

Cele două spitale au rezervă de apă pentru 24 de ore. Acţionăm cu 3 cisterne ale pompierilor, două de 5000 de l, una de 9000 l, şi două cisterne ale unităţii militare CBRN, fiecare de 3500 l. ADP acţionează cu două cisterne a câte 1000 l pentru a asigura apă menajeră la: Policlinică, Centrele de Plasament, Centrul Ghica, Centrul de Logopedie, Centrul Start Autism, Căminul de bătrâni şi Centrul de dializă. De asemenea, tot cu ADP vom asigura apă menajeră cetăţenilor care locuiesc în zonele Mărcuşi (Biserica Fundeni), Blocurile Uzinei, Blocul de la Uzina Electrică, str. Târgovistei, str. Valea Româneştilor, şi în toate zonele în care vom avea solicitări de la câmpulungeni”, a anunţat primarul oraşului Câmpulung, Elena Lasconi.

De asemenea, autorităţile au făcut apel către toţi comercianţii din Câmpulung pentru a creşte stocurile de apă potabilă din magazine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici