Avertisment al MAE privind greva piloţilor şi inginerilor de zbor germani din Asociaţia "Cockpit"

MAE informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei despre faptul că Asociaţia "Cockpit" a piloţilor şi inginerilor de zbor germani a anunţat organizarea unei greve, joi, între orele 12.00-23.59, urmând să fie afectate toate zborurile operate de German Wings.

96 afișări

În perioda precizată, toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport, potrivit unui comunicat al MAE remis miercuri agenţiei MEDIAFAX.

Cetăţenii români, pasageri ai acestei companii, sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe paginile oficiale de internet ale companiilor: www.germanwings.com şi http://www.lufthansa.com pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

"Nu vor fi afectate zborurile operate de Eurowings. Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica «Sfaturi, alerte de călătorie» (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici