Avertisment MAE privind greva controlorilor de trafic aerian din Franţa

Uniunile sindicale din domeniul aviaţiei civile franceze au anunţat pentru joi o grevă a controlorilor de trafic aerian, informează MAE, precizând că, momentan, compania Tarom nu a anunţat anularea niciunui zbor către Franţa.

127 afișări
Imaginea articolului Avertisment MAE privind greva controlorilor de trafic aerian din Franţa

Avertisment MAE privind greva controlorilor de trafic aerian din Franţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, zborurile programate pentru data de 30 ianuarie 2014 pentru aeroporturile din regiunea pariziană Roissy-Charles de Gaulle, Orly şi Beauvais vor fi reduse cu 20%.

Până în prezent, nu a fost anunţată anularea niciunui zbor al companiei Tarom, însă, pentru evitarea situaţiilor neplăcute, cetăţenii români sunt sfătuiţi să se informeze în prealabil.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetăţenilor români care se deplasează în Franţa să contacteze compania aeriană pentru a reconfirma orarul de zbor şi să consulte pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici