Avertizare de ploi şi vijelii pentru Bucureşti. Cod portocaliu de ploi şi grindină pentru judeţele Braşov şi Covasna

Meteorologii au emis o avertizare de ploi şi vijelii pentru Bucureşti, zonele din împrejurimi şi judeţul Giurgiu, precum şi o avertizare cod portocaliu de ploi şi grindină pentru judeţele Braşov şi Covasna, valabile duminică până la ora 22.00.

1157 afișări
Imaginea articolului Avertizare de ploi şi vijelii pentru Bucureşti. Cod portocaliu de ploi şi grindină pentru judeţele Braşov şi Covasna

Avertizare de ploi şi vijelii pentru Bucureşti. Cod portocaliu de ploi şi grindină pentru judeţele Braşov şi Covasna (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Avertizarea Cod portocaliu, emisă de la ora 18.40 până la ora 20.00 vizează judeţul Braşov - sud-estul judeţului, Zărneşti, Râşnov, municipiul Braşov, judeţul Covasna şi Întorsura Buzăului.

Aici vor fi descărcari electrice, averse de ploaie ce pot depăşi izolat 30 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări ale vântului.

Avertizarea nowcasting, emisă pentru Bucureşti şi zonele din împrejurimi a fost prelungită până la ora 21.00 şi se referă la vânt cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină, averse cu caracter torenţial. Iniţial, avertizarea fusese emisă pentru intervalul orar 19.40 - 21.00.

Aceleaşi fenomene meteorologice vor fi semnalate până la ora 20.30 şi în judeţul Giurgiu.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici