Avertizare Infotrafic: Carosabil umed pe mai multe drumuri din ţară. Există riscul apariţiei poleiului

Infotrafic avertizează că pe mai multe drumuri din ţară se circulă în condiţii de carosabil umed. Pe DN1 Bucureşti – Braşov a început să ningă între limita cu judeţul Braşov şi staţiunea Buşteni, astfel că există şi riscul apariţiei poleiului.

424 afișări
Imaginea articolului Avertizare Infotrafic: Carosabil umed pe mai multe drumuri din ţară. Există riscul apariţiei poleiului

Avertizare Infotrafic: Carosabil umed pe mai multe drumuri din ţară. Există riscul apariţiei poleiului

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe mai multe artere rutiere din întreaga ţară se circulă în condiţiile unui carosabil umed.

Mai mult decât atât, temperaturile sunt în scădere, a început să ningă pe DN1 Bucureşti – Braşov, pe tronsonul cuprins între limita cu judeţul Braşov şi staţiunea Buşteni, astfel că există şi riscul apariţiei poleiului.

Şoferii sunt sfătuiţi să folosească luminile de ceaţă, precum şi sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic, să reducă pe cât posibil viteza de deplasare, să circule cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol, să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să manifeste permanent o conduită preventivă la volan.

Ministerul Afacerilor Interne a atras atenţia că în ultimele 48 de ore s-au produs 44 de accidente, în care 19 persoane au murit şi 33 au fost grav rănite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici