AVERTIZARE INFOTRAFIC: Ceaţă pe Autostrada Soarelui, între Drajna şi Constanţa, şi pe drumurile din patru judeţe

Traficul rutier este întreunat, vineri seară, din cauza ceţii pe autostrada A2, între Drajna şi Constanţa, precum şi pe drumurile naţionale şi europene din judeţele Iaşi, Neamţ, Botoşani şi Sibiu, pe unele porţiuni de drum vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic.

172 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE INFOTRAFIC: Ceaţă pe Autostrada Soarelui, între Drajna şi Constanţa, şi pe drumurile din patru judeţe

AVERTIZARE INFOTRAFIC: Ceaţă pe Autostrada Soarelui, între Drajna şi Constanţa, şi pe drumurile din patru judeţe (Imagine: Cosmin Dan/Arhiva Mediafax Foto)

Pe autostrada A2 este ceaţă densă, între Drajna şi Constanţa fiind redusă vizibilitatea sub 50 de metri, a precizat Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

De asemenea, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate din cauza ceţii şi pe drumurile naţionale şi europene din judeţele Iaşi, Neamţ, Botoşani şi Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici