Avioane NATO, trimise în misiune după ce ruşii au atacat vestul Ucrainei

  • Avioanele NATO au fost ridicate de la sol după ce ruşii au atacat vestul Ucrainei.
  • Aparatele de zbor au fost trimise în misiune în spaţiul aerian al Poloniei.
  • Operaţiunea se desfăşoară vineri.
1710 afișări
Imaginea articolului Avioane NATO, trimise în misiune după ce ruşii au atacat vestul Ucrainei

Avioane NATO, trimise în misiune după ce ruşii au atacat vestul Ucrainei

Avioanele poloneze şi aliate au fost ridicate de la sol după ce ruşii au atacat Ucraina cu rachete, a anunţat Comandamentul Operaţional al forţelor armate poloneze, potrivit Sky News.

„Avioanele poloneze şi aliate operează în spaţiul aerian polonez, ceea ce ar putea duce la creşterea nivelului de zgomot, în special în partea de sud-est a ţării”, au anunţat polonezii pe platforma X.

Partea de sud-est a Poloniei se învecinează cu Ucraina. O operaţiune asemănătoare a avut loc pe 24 martie în timpul unui atac cu rachete şi drone asupra vestului Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nato,
avioane,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici