GALERIE FOTO  Babuşka Z, bătrâna devenită un simbol al invadatorilor: ruşii i-au făcut statuie în Mariupol

Femeia întâmpinase armata ucraineană cu un steag roşu cu secera şi ciocanul.

6300 afișări
Imaginea articolului Babuşka Z, bătrâna devenită un simbol al invadatorilor: ruşii i-au făcut statuie în Mariupol

Babuşka Z, bătrâna devenită un simbol al invadatorilor: ruşii i-au făcut statuie în Mariupol

Videoclipul unei femei în vârstă - supranumită Babushka Z - a făcut înconjurul reţelelor de socializare, după ce i-a întâmpinat pe nişte soldaţi ucraineni cu un steag roşu cu seceră şi ciocan, convinsă că sunt soldaţi ruşi.

Ucrainenii au salutat-o pe femeie cu acum celebrul „slav ucrainean”, i-au lăsat o geantă cu mâncare, apo au călcat pe steag.

Un gest care nu a fost pe placul doamnei, care a returnat ajutorul expeditorului.

Din acel moment, bătrâna a devenit un simbol al propagandei ruseşti, atât de mult încât i s-a dedicat o statuie, inaugurată ieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici