BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă - Covasna: Pomovabilitate de 16,91 la sută la bacalaureat, cu un procent mai mic faţă de 2011

Aproape 17 la sută dintre candidaţii din judeţul Covasna au reuşit să promoveze sesiunea de toamnă a bacalaureatului, înainte de contestaţii, promovabilitatea fiind mai mică decât cea înregistrată în sesiunea similară din 2011, când a fost de 18,06 la sută.

440 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă - Covasna: Pomovabilitate de 16,91 la sută la bacalaureat, cu un procent mai mic faţă de 2011

BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă - Covasna: Pomovabilitate de 16,91 la sută la bacalaureat, cu un procent mai mic faţă de 2011

Reprezentantul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Covasna, inspectorul Farkas Csaba, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că promovabilitatea la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat este de 16,91 la sută, înainte de contestaţii.

Astfel, potrivit datelor oferite de inspectorul ISJ Covasna, la examen s-au înscris 1.043 de absolvenţi, dintre care 215 nu s-au prezentat, iar un elev a fost eliminat pe parcursul examenelor.

Potrivit ISJ Covasna, dintre candidaţii care s-au prezentat la examen doar 140 de elevi au promovat sesiunea de toamnă a bacalaureatului, 687 de candidaţi obţinând media generală sub 6.00.

La sesiunea similară din 2011, promovabilitatea la examenul de bacalaureat a fost de 18,06 la sută, înainte de soluţionare a contestaţiilor, în timp ce la sesiunea din vară din acest an aproximativ 34 la sută dintre elevii din judeţul Covasna care au susţinut bacalaureatul au reuşit să promoveze examenul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici