BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea din Vâlcea - 11,62%

Promovabilitatea la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat în judeţul Valcea este de 11,62%, mult mai slabă în comparaţie cu rezultatele la examenul de Bacalaureat din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 47%.

317 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea din Vâlcea - 11,62%

BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: Promovabilitatea din Vâlcea, 11,62% (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, profesorul Anamaria Floroiu, la sesiunea de toamnă din acest an a examenului de Bacalaureat s-au înscris 2203 elevi şi s-au prezentat 1925.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

"Dupa prima sesiune de Bacalaureat, noi am înregistrat o promovabilitate de 54,12%, iar după contestaţii procentul a crescut la 56,62. Rezultatele arată că acum, în toamnă, au promovat 11,62% din cei 1925 de elevi prezenţi la examene, un procent cu mult mai mic dacă este să comparăm cu cel din toamna anului trecut, când au promovat 47% din elevii prezentaţi la examene", a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici