Bacău: Autorităţile se plâng că afişe electorale au fost lipite peste tot, cerând sprijinul Poliţiei

Autorităţile din Bacău au solicitat Poliţiei Locale să intervină şi să amendeze partidele, în condiţiile în care afişele electorale pentru alegerile prezidenţiale sunt lipite ”pe stâlpi, pe cutii de gaze, pe conducte, pe orice mobilier stradal”, oraşul riscând să se transforme ”într-o ladă de gunoi”

95 afișări
Imaginea articolului Bacău: Autorităţile se plâng că afişe electorale au fost lipite peste tot, cerând sprijinul Poliţiei

Bacău: Autorităţile se plâng că afişe electorale au fost lipite peste tot, cerând sprijinul Poliţiei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Primarul interimar al Bacăului, Vasile Tescaru, susţine că mii de afişe electorale au fost lipite pe stâlpi, pe conducte, pe cutii de gaze, astfel că a solicitat Poliţiei să intensifice controalele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Nu este posibil să apară afişe pe stâlpi, pe cutii de gaze, pe conducte, pe orice mobilier stradal. Riscăm ca oraşul Bacău să se transforme într-o ladă de gunoi. Am cerut Poliţiei Locale să intensifice controalele privind afişajul ilegal. Sancţiunile vor fi aplicate tuturor partidelor, indiferent de culoarea acestora”, a declarat, joi, Vasile Tescaru.

Potrivit acestuia, angajaţi ai Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bacău au fost puşi să îndepărteze afişele electorale lipite ilegal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici