Bacău: Şapte persoane aflate pe trotuar au fost lovite de o maşină

Opt persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Bacău, după ce o maşină a pătruns pe trotuar şi a lovit un grup de pietoni, în municipiul Bacău, în starea cea mai gravă fiind o femeie care a suferit un traumatism cranian şi care a fost internată în secţia de terapie intensivă.

628 afișări
Imaginea articolului Bacău: Şapte persoane aflate pe trotuar au fost lovite de o maşină

Bacău: Şapte persoane aflate pe trotuar au fost lovite de o maşină (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău, Mirela Romanet, a declarat pentru MEDIAFAX că în urma accidentului opt persoane au ajuns la unitatea medicală.

Ea a precizat că în starea cea mai gravă este o femeie care a suferit un traumatism cranian şi care a fost internată în secţia de terapie intensivă, restul pacienţilor având leziuni minore.

"Restul pacienţilor au diverse fracturi şi contuzii minore, iar în prezent toţi sunt în investigaţii medicale", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău, precizând că, cel mai probabil, mare parte dintre pacienţi nu vor necesita internarea.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru, a precizat că iniţial la unitatea medicală au fost duşi cu ambulanţele cinci pietoni - patru bărbaţi şi o femeie - care au fost loviţi de maşină pe trotuar, după care la spital au mai ajuns, pe jos, alte două persoane, tot pietoni, care au suferit răni uşoare.

De asemenea, s-a prezentat la spital şi soţia unuia dintre şoferii implicaţi în accident întrucât femeia este însărcinată, iar în aceste condiţii erau necesare investigaţii medicale.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, pe strada Mărăşeşti din municipiul Bacău, fiind provocat de un bărbat de 33 de ani, care nu a acordat prioritate în momentul în care a făcut un viraj la stânga, iar maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism, care circula regulamentar.

În urma impactului, maşina care a provocat accidentul a ajuns pe trotuar, unde a lovit un grup de pietoni.

În acest caz Poliţia a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici