Badea anunţă o campanie de strângere de cărţi pentru Găgăuzia, fiecare parlamentar să aducă 10 cărţi

Vicepreşedintele Comisiei românilor de pretutindeni, senatorul PDL Viorel Badea, a anunţat, luni, în plenul Senatului, demararea unei campanii de strângere de cărţi româneşti pentru şcolile din Găgăuzia, solicitând ca fiecare parlamentar să contribuie cu câte zece cărţi.

140 afișări
Imaginea articolului Badea anunţă o campanie de strângere de cărţi pentru Găgăuzia, fiecare parlamentar să aducă 10 cărţi

Badea anunţă o campanie de strângere de cărţi pentru Găgăuzia, fiecare parlamentar să aducă 10 cărţi

Senatorul PDL a solicitat cuvântul în plenul Senatului, pentru a cere sprijinul parlamentarilor în vederea strângerii de cărţi pentru şcolile din Republica Moldova.

"La iniţiativa Comisiei românilor de pretutindeni, s-a aprobat azi în Biroul Permanent al Senatului demararea unei campanii de strângere de cărţi pentru şcolile româneşti din Găgăuzia. Pentru informarea dumneavoastră, în Găgăuzia sunt 55 de unităţi şcolare din care numai două predau toate materiile în limba română, aşa că fac un apel către dumneavoastră, din plenul Senatului, în special către liderii de grup, să începem de săptămâna aceasta ca fiecare dintre colegii noştri să aducă un număr de cel puţin zece cărţi din bibliotecile personale pentru a putea să ducem la bun sfârşit această campanie", a spus Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici