Banii de la agenţia CEC din Argeş au fost furaţi după ce infractorii au găsit cheia de la seif

Persoanele care au spart agenţia CEC din localitatea Miroşi, judeţul Argeş, au reuşit să fure cei aproximativ 9.000 de lei după ce au găsit, în încăperea în care au intrat forţând uşa cu o rangă, cheia de la seif.

14 afișări
Imaginea articolului Banii de la agenţia CEC din Argeş au fost furaţi după ce infractorii au găsit cheia de la seif

Banii de la agenţia CEC din Argeş au fost furaţi după ce infractorii au găsit cheia de la seif (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş, comisar Dănuţ Dinu, sistemul de alarmă s-a pus în funcţiune, după ce a detectat prezenţa infractorilor în încăperea respectivă.

"Din cercetări rezultă că aceştia au furat banii după ce au descoperit o cheie în sertar, cu aceasta deschizând seiful în care erau depozitaţi banii, aproximativ 9.000 de lei. Firma de intervenţie a venit în opt minute, iar timpul maxim în care puteau să ajungă este de 15 minute. Sistemul video de supraveghere a funcţionat şi urmează ca imaginile să fie văzute de către anchetatori. Înainte să intre, ei au întrerupt alimentarea cu energie electrică a agenţiei, probabil că au tăiat cablul cu intenţia ca sistemul de alarmă să fie dezactivat, dar acesta a funcţionat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Poliţiştii au instituit filtre rutiere în zonă pentru prinderea infractorilor, oamenii legii confirmând că au un cerc de suspecţi în acest caz.

Agenţia CEC din localitatea argeşeană Miroşi a fost spartă, în noaptea de marţi spre miercuri, de persoane necunoscute, iar din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că hoţii au furat aproximativ 9.000 de lei.

"Hoţii au forţat uşa de la intrare, au pătruns în interiorul clădirii şi au furat, aşa rezultă dintr-o primă evaluare, aproximativ 9.000 de lei", declara purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar Dănuţ Dinu.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că uşa de la intrarea în încăperea agenţiei CEC a fost forţată cu o rangă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici