Bărbat care lucra în incinta unei unităţi militare din Galaţi, la spital după ce a căzut de la înălţime

Un bărbat care lucra în incinta unei unităţi militare din Galaţi a căzut de pe un stâlp de la aproximativ şase metri înălţime, fiind transportat la spital în stare gravă.

147 afișări
Imaginea articolului Bărbat care lucra în incinta unei unităţi militare din Galaţi, la spital după ce a căzut de la înălţime

Bărbat care lucra în incinta unei unităţi militare din Galaţi, la spital după ce a căzut de la înălţime (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Primele informaţii arată că bărbatul, în vârstă de 57 de ani, angajat al unei societăţi care efectua lucrări în interiorul unităţii militare de tancuri din municipiul Galaţi (Batalionul 284 Tancuri Galaţi), lucra la înălţime, pe un stâlp de beton şubred.

La un moment dat, acel stâlp a cedat, bărbatul căzând de la aproximativ şase metri înălţime.

În urma accidentului, el a suferit o fractură de bază de craniu şi mai multe leziuni la nivelul toracelui şi abdomenului.

Coordonatorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi, Ionel Petrea, a declarat că ITM nu poate demara o anchetă, în acest caz competenţa fiind a unităţilor specifice din cadrul Ministerului Apărării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici