Bărbat căutat după ce şi-a omorât soţia şi a fugit cu copilul lor

Poliţiştii din Argeş caută un bărbat în vârstă de 34 de ani care a tăiat, miercuri, gâtul soţiei sale, a încercat să îi dea foc şi apoi a fugit cu copilul lor în vârstă de 3 ani. Femeia a murit la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2662 afișări
Imaginea articolului Bărbat căutat după ce şi-a omorât soţia şi a fugit cu copilul lor

Bărbat căutat după ce şi-a omorât soţia şi a fugit cu copilul lor

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la această oră poliţiştii intervin la o sesizare venită din oraşul Ştefăneşti.

O femeie în vârstă de 28 de ani ar fi fost omorâtă de soţul ei, fiind tăiată la gât.

Anchetatorii spun că, după comiterea faptei, bărbatul ar fi încercat şi să îi dea foc femeii.

O vecină a sunat la 112 şi anunţat că în casa celor doi s-au auzit ţipete.

”Din primele informaţii a reieşit că o femeie de 28 de ani din Ştefăneşti a fost transportată la spital cu leziuni în zona gâtului. Aceasta a decedat. Se pare că înainte ar fi avut o altercaţie cu soţul”, a declarat Zamfir.

Potrivit acestuia, bărbatul a fugit imediat, împreună cu fiul său, în vârstă de trei ani.

”În acest moment, multiple echipaje de poliţie îl caută pe bărbat”, a adăugat Mădălin Zamfir.

Între timp, bărbatul a fost găsit la rude, în Ştefăneşti. Copilul a fost lăsat în custodia rudelor, iar bărbatul a fost dus la Poliţie şi este audiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici