Video Bărbat dat în urmărire internaţională după ce a ucis un bătrân în Italia, prins în Timiş

Un bărbat de 32 de ani dat în urmărire internaţională din 2009 de autorităţile italiene, după ce a intrat în casa unui bătrân din zona oraşului Padova, pe care l-a omorât pentru a fura 20 de euro şi un ceas, a fost prins, miercuri, de poliţiştii din Timiş.

450 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Emil Andrei, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au reuşit, miercuri, să îl prindă în Remetea Mare pe S. Cătălin Iulian, de 32 de ani, din Timişoara, dat în urmărire internaţională de autorităţile italiene pentru omor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, în 2009, bărbatul şi alte două persoane au pătruns în locuinţa unui bătrân care locuia în zona oraşului Padova pe care l-au agresat, bătrânul decedând în urma loviturilor primite.

Potrivit poliţiştilor, cei trei au furat din casa bătrânului 20 de euro şi un ceas.

Emil Andrei a afirmat că bărbatul se află în arestul IPJ Timiş şi urmează să fie predat autorităţilor italiene pentru continuarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici