Video Bărbat dat în urmărire internaţională pentru crime de război comise în fosta Iugoslavie, găsit de poliţişti pe o stradă din Constanţa | VIDEO

Un bărbat cu dublă cetăţenie, suedeză şi bosniacă, urmărit internaţional pentru crime de război comise pe teritoriul fostei Iugoslavii, a fost depistat, miercuri, de poliţiştii constănţeni, urmând să fie extrădat după ce i se va confirma mandatul.

4841 afișări

Potrivit poliţiştilor constănţeni, Zoran Stojcic, în vârstă de 57 de ani, a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunii de crimă de război împotriva civililor, în anul 1992, pe teritoriul fostei Iugoslavii.

El a fost depistat, miercuri, pe o stradă din Constanţa, de către poliţiştii de investigaţii criminale.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanţa, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au depistat un bărbat, de 57 de ani, pe numele căruia exista o cerere de urmărire internaţională, emisă de autorităţile bosniace”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Zoran Stojcic a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Poliţiei Judeţene. El va fi prezentat, joi, în faţa Curţii de Apel Constanţa, cu propunere de arestare preventivă. Ulterior, după confirmarea mandatului internaţional, el va fi extrădat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici