Bărbat din Argeş, suspectat că şi-a incendiat maşina în noaptea de Revelion, după o ceartă cu soţia

Poliţiştii din Argeş au început o anchetă după ce o maşină a ars ca o torţă, în noaptea de Revelion. Proprietarul tocmai plecase de acasă după o ceartă cu soţia, iar poliţiştii încearcă să afle dacă bărbatul a dat foc maşinii intenţionat.

1240 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Argeş, suspectat că şi-a incendiat maşina în noaptea de Revelion, după o ceartă cu soţia

Bărbat din Argeş, suspectat că şi-a incendiat maşina în noaptea de Revelion, după o ceartă cu soţia

Incidentul s-a petrecut pe strada Ştrandului din Piteşti.

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că după miezul nopţii, de Revelion, un bărbat de 31 de ani s-a certat cu soţia şi socrul.

A plecat de acasă cu o maşină pentru care nu perfectase actele de vânzare-cumpărare, dar pe care o avea de jumătate de an.

La aproximativ 400 de metri distanţă de casă, maşina a fost găsită arzând, bărbatul nefiind găsit.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru distrugere, poliţiştii urmând să stabilească dacă bărbatul a dat foc intenţionat autoturismului, care a ars complet, sau este vorba despre o întâmplare nefericită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici