Bărbat din Republica Moldova, descoperit cu un permis de conducere fals. Îl cumpărase cu 2.000 de euro

Poliţiştii de frontieră de la Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, care avea asupra sa un permis de conducere fals. El a cumpărat permisul cu 2000 de euro şi intenţiona să îl folosească în Germania, unde lucrează ca şofer.

1253 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Republica Moldova, descoperit cu un permis de conducere fals. Îl cumpărase cu 2.000 de euro

Bărbat din Republica Moldova, descoperit cu un permis de conducere fals. Îl cumpărase cu 2.000 de euro

„În Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat vineri, pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean R. Moldova în vârstă de 28 de ani, pasager într-un microbuz cu destinaţia Germania. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, ocazie cu care a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, având imprimate datele şi fotografia bărbatului”, anunţă Poliţia de Frontieră.

În urma verificărilor, poliţiştii de fontieră au constatat că permisul de conducere este fals.

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediari, persoane ale căror date nu le cunoaşte, contra sumei de 2.000 euro şi că intenţiona să folosească documentul în Germania unde lucrează ca şofer. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici