Bărbat eliberat recent din închisoare, găsit sub o maşină după ce a violat o tânără pe stradă

Un bărbat de 29 de ani din Piteşti, eliberat în acest an din penitenciar, unde a ispăşit opt ani de închisoare după ce a violat o fetiţă de 13 ani, a fost arestat după ce a violat o tânără de 26 de ani, în faţa blocului unde locuieşte victima, agresorul fiind găsit de poliţişti ascuns sub o maşină.

8152 afișări
Imaginea articolului Bărbat eliberat recent din închisoare, găsit sub o maşină după ce a violat o tânără pe stradă

Bărbat eliberat recent din închisoare, găsit sub o maşină după ce a violat o tânără pe stradă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu, fapta a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în cartierul Trivale din Piteşti, unde o tânără de 26 de ani a fost atacată în faţa blocului în care locuieşte.

Tânăra a fost ameninţată, lovită şi violată, iar un vecin a auzit ţipetele acesteia şi a sunat la Poliţie.

"Eram în bucătărie şi am văzut cum o lovea pe fată, apoi a strâns-o de gât şi a violat-o. Eu am sunat la Poliţie, iar între timp agresorul a fugit printre blocuri, cu geanta fetei. Iniţial, fata a fost adusă cu maşina de un băiat, un fotbalist, a lăsat-o în faţa imobilului, apoi s-a întâmplat nenorocirea. Ulterior, sportivul l-a urmărit pe violator, a vrut să dea cu maşina peste el. Agresorul a fugit şi s-a ascuns sub o maşină, apoi a fost luat de Poliţie", a declarat Ionel Ciocan, vecinul victimei.

Primele cercetări ale poliţiştilor argeşeni arată că agresorul locuieşte în apropierea blocului victimei. Poliţiştii, ajutaţi de mai mulţi locatari şi de prietenul victimei, au reuşit să-l prindă pe agresor după două ore, fiind găsit ascuns sub o maşină din cartier.

Bărbatul a fost reţinut, fiind apoi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş a precizat că agresorul, în vârstă de 29 de ani, a fost eliberat în urmă cu cinci luni din penitenciar, unde a executat opt ani de închisoare după ce a violat o fetiţă de 13 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici