Bărbat găsit decedat într-o cameră de hostel în Drobeta Turnu Severin

Un bărbat de 29 de ani, care se cazase vineri la un hostel din Drobeta Turnu Severin, a fost găsit decedat, luni, într-o cameră a unităţii de cazare, medicii stabilind că acesta nu avea urme de violenţă pe corp şi că murise cu câteva ore înainte de a fi descoperit.

170 afișări
Imaginea articolului Bărbat găsit decedat într-o cameră de hostel în Drobeta Turnu Severin

Bărbat găsit decedat într-o cameră de hostel în Drobeta Turnu Severin (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Trupul tânărului a fost găsit de angajaţii de la Hostelul Tineretului din municipiu, care au bătut de mai multe ori la uşa camerei unde era cazat bărbatul, însă acesta nu a răspuns.

Potrivit medicului Marin Iorga de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Mehedinţi, tânărul a fost găsit întins pe pat, fără puls, el neavând urme de violenţă pe corp.

Iorga a precizat că nu există indicii care să arate că tânărul a făcut infarct.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon, poliţiştii au făcut cercetări în camera de hostel unde a fost cazat bărbatul, ridicând amprente şi o sumă de bani şi constatând că uşa fusese închisă cu o cheie pe dinăuntru.

De asemenea, oamenii legi au stabilit că tânărul, Dobre Ştefan, avea domiciliul în localitatea mehedinţeană Gârla Mare.

Nicolae Spînu, un antrenor de tenis care deţine o bază sportivă aflată în apropierea hostelului unde era cazat bărbatul, a declarat că sâmbătă tânărul i-a cerut permisiunea să se antreneze pe terenul din faţa unităţii de cazare.

El a adăugat că ulterior tânărul a avut o discuţie în contradictoriu la telefon, după care a plecat împreună cu prietena sa din hostel.

Primele informaţii arată că tânărul s-a cazat la hostel în 11 iunie şi stătea singur, prietena sa fiind din Drobeta Turnu Severin.

Trupul tânărului va fi ridicat de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici